ADELINE STAR – NOUA TEHNOLOGIE DE CRESTERE A FERMITATII PIELII

ADELINE STAR – NOUA TEHNOLOGIE DE CRESTERE A FERMITATII PIELII

Radiofrecventa este o procedura de medicina estetica a carei eficienta in cresterea tonusului cutanat este consacrata. Astazi, varful acestei tehnologii este Adeline Star, o technologie care utilizeaza radiofrecventa bipolara impreuna cu radiatiile infrarosii. Cele doua tipuri de energii se completeaza si au fost reunite sub denumirea de tehnologia ELOS (electrical-optical-synergy).

Din anul 2000, de cand radiofrecventa a inceput sa fie folosita in estetica, si pana acum, dispozitivele care au la baza acest proces au evoluat extraordinar pentru a creste eficienta tratamentului si, in acelasi timp, pentru a minimiza orice disconfort al pacientului.

Cum functioneaza radiofrecventa?

In general, radiofrecventa, care reprezinta un curent electric alternativ, la trecerea prin tesuturi se transforma in energie calorica. Aceasta caldura va determina coagularea partiala si contractia fibrelor de colagen din derm, ceea ce va produce un efect instant de crestere a fermitatii pielii si astfel de corectare a conturului facial.

Marele beneficiu, insa, il reprezinta efectul de stimulare a sintezei de colagen, elastina si acid hialuronic al tratamentelor cu radiofrecventa. Sinteza crescuta a acestor constituenti ai pielii va determina cresterea calitatilor acesteia – tonus si elasticitate, ceea ce va duce la corectarea inestetismelor aparute prin pierderea fermitatii pielii. Acest efect incepe sa fie vizibil dupa 3 saptamani si este deplin dupa 3 – 6 luni, depinzand de ritmul activitatii fibroblastilor.

Cum functioneaza Adeline Star?

In cazul tehnologiei ELOS, aplicarea radiofrecventei este precedata de radiatiile infrarosii, care preincalzesc tesuturile iar acestea vor opune rezistenta mai scazuta la trecerea curentului electric alternativ. Astfel, la aceeasi intensitate, radiofrecventa va patrunde mai profund si se va raspandi pe o arie mai larga. In acelasi timp, capul de lucru al aparatului raceste epidermul, care va fi astfel ocolit de radiofrecventa si aceasta se va directiona in totalitate in derm.

Dermul este tesutul tinta al radiofrecventei iar marele beneficiu al procedurii este remodelarea dermala corecta si sanatoasa pe care o produce.

Indicatii ale technologiei Adeline Star; poate fi folosita pentru:

  • reducerea santurilor naso-geniene
  • corectarea pleoapei ” cazute” si a cearcanelor
  • tratarea ridurilor perioculare (laba gastei) si a ridurilor din jurul gurii
  • refacerea conturului mandibular
  • ridicarea pometilor
  • corectarea si refacerea conturului facial

In general, Adeline Star este indicata pentru corectia zonelor faciale cu tonus scazut.

Detalii de folosire:

  1. Poate fi folosit pe orice tip Fitzpatrick de piele (deschise/ inchise la culoare), si in orice sezon.
  2. Se fac terapii de 4-6 sedinte distantate la 2 saptamani.
  3. Numarul de sedinte se determina in functie de starea pacientului si efectele pe care le obtinem.
  4. Poate fi combinata impreuna cu alte proceduri estetice pentru potentarea efectului de crestere a tonusului cutanat sau pentru adaugarea si altor efecte benefice.

Post-procedura, se indica evitarea expunerii la soare puternic timp de 24 de ore, aplicarea cremei hidratante si cu factor de protectie solar potrivita tenului pacientei. Aceasta isi poate relua imediat viata sociala, fara urme vizibile la nivelul pielii.

Tot la indicatia medicului, este sa aveti zambetul pe buze, spiritul pozitiv si sa va bucurati de viata!

Pana data viitoare, sa ramaneti frumoase si optimiste!

Dr Manuela Ravescu

 

Author Info

Dr. Manuela Răvescu

No Comments

Comments are closed.