Dermato-cosmetica

Tratamente si terapii faciale

Tratamente Terapii Faciale Tramentele faciale variaza ca si grad de complexitate de la cele de intretinere la care ar trebui sa apeleze fiecare persoana, pana la terapii intensive cu spor de rezolvare a unei probleme distincte, repetate la intervale scurte pana la solutionarea problemei. Esteticianul nostru va recomanda tratamentul sau terapia cea mai potrivita necesitatilor pielii in urma unei discutii cu clientul si a unei analize a tenului.

Hidratare

 • Hydro-Intensive Treatment: demachiere, tonifiere, gomaj, masca termo-activa, extractii, fiola hidratanta/revitalizanta/ retinol plus, masaj facial, masca intens hidratanta, crema hidratanta. Tratament realizat cu produse profesionale Bruno Vassari.
 • Refreshing Treatment: demachiere, tonifiere, gomaj, masca termo-activa, extractii, microdermabraziune, fiola hidratare, masaj facial, masca hidratanta, masca spuma cu efect de incalzire, crema hidratanta. Tratament realizat cu produse profesionale Maria Galland.
 • Aqua Genomics – Terapie de Hidratare: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, fiola hidratanta, masaj facial, masca plastica, crema hidratanta
 • Bio Dermal – Terapie de hidratare prin impreganre cu colagen: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, fiola hidratanta, masaj facial, impregnare colagen, crema hidratanta

Ten matur

Pentru intretinere Energising Treatment: demachiere, tonifiere, gomaj, masca termo-activa, extractii, fiola cu antioxidanti/ revitalizanta/ retinol plus, masaj facial, masca nutritiva, crema antiaging

Pentru reducerea ridurilor Kianty Botox: demachiere, tonifiere, gomaj, fiola cu antioxidanti, masaj facial, ser Lift Ox, masca cu colagen, masca plastica, crema antiaging

Pentru lifting si fermitate

 • Firming Modelling Treatment: demachiere, tonifiere, gomaj, masca termo-activa, extractii, fiola antioxidanti, masaj facial, masca plastica de fermitate, crema de fermitate.
 • Lumafirm Lift&Glow: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, masaj facial cu concentrat Lumafirm, masca Lumafirm, crema Lumafirm
 • Terapie cu masca gipsata: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, fiola cu antioxidanti/ retinol plus/ cu vitamine, masaj facial, masca regeneranta, masca gipsata, crema antiaging
  • Lifting nechirurgical:
   • Microdermabraziune, electrostimulare faciala, masca gipsata
   • Microdermabraziune, electrostimulare faciala, impregnare cu colagen
   • Ultrasunete faciale, radiofrecventa, masca de fermitate

Pentru regenerare celulara

 • Terapie cu celule stem: demachiere, tonifiere, peeling cu extract de bambus, concentrat activ cu celule stem, masaj facial, masca relaxanta, crema regeneranta.
 • Micro-retinol: demachiere, tonifiere, gomaj, microdermabraziune, peeling cu retinol, ser cu retinol, masaj facial, masca calmanta, crema cu retinol.
 • Glyco System: demachiere, tonifiere, gomaj, microdermabraziune, peeling cu acid glicolic+acid salicilic+vitamina C, fiola revitalizanta, masaj facial, masca plastica, crema hidratanta.

Defecte de pigmentare

 • Skin Whitening Treatment: demachiere, tonifiere, gomaj, masca termo-activa, extractii, fiola cu ingredienti de albire, masca de albire, crema de albire cu SPF15
 • Terapie de albire Intensive Whitening Treatment: demachiere, tonifiere, gomaj, peeling cu AHA, concentrat intensiv de albire, masaj facial, masca plastica de albire, crema de albire cu SPF15.
 • Terapie cu IPL pentru estomparea defectelor de pigmentare

Ten gras si acneic

 • Tratament de curatare si purifiere: demachiere, tonifiere, gomaj, masca termo-activa, extractii, fiola de echilibrare a secretiei de sebum, masca purifianta, crema matifianta.
 • Terapie anti-acnee: demachiere, tonifiere, gomaj, masca termo-activa, extractii, fiola cu acid glicolic, fiola de echilibrare a secretiei de sebum, masca plastica cu spirulina, crema matifianta.
 • Terapie anti-acnee combinata cu microdermabraziune: demachiere, tonifiere, gomaj, masca termo-activa, extractii, microdermabraziune, fiola acid glicolic, fiola de echilibrare a secretiei de sebum, masca plastica cu spirulina, crema matifianta
 • Terapie antiacneica cu IPL

Ten sensibil – cuperoza

 • Skin Comfort Treatment: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, masca termo-activa, extractii, fiola hidratanta, masaj facial, masca calmanta, crema reparatoare.
 • Terapie Cuperoza RS2: demachiere, tonifiere, concentrat activ cuperoza, masca din alge, masca gipsata pentru cuperoza, crema calmanta
 • Terapie anticuperoza cu IPL
 • Impregnare cu colagen: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, fiola de hidratare, masaj facial, impreganre cu colagen, crema reparatoare

Terapie gat si decolteu:

 • Fotointinerire cu IPL +masaj facial + masca de fermitate
 • Ultrasunete+ radiofrecventa+ masca de fermitate
Contacteaza-ne acum!
Microdermabraziune

Microdermabraziune Microdermabraziune este o procedura de exfoliere mecanica realizata cu ajutorul unor capete de diamant,cu granulatie diferita si care se vor folosi in functie de gradul de sensibilitate al pielii.

Prin indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii vom obtine o piele mai neteda si mai luminoasa si vom stimula regenerarea celulara.Va creste mult permeabilitatea pielii pt produsele aplicate ceea ce va amplifica eficienta produselor aplicate.

Este un peeling al carui grad de intensitate se poate controla foarte bine,este nedureros si se poate realiza in orice sezon.Principalul sau beneficiu este stimularea diviziunii celulare motiv pt care il realizam cat de frecvent chiar si lunar in timpul tratamentului cosmetic.

Este o procedura cu multiple indicatii: ten matur ten gras cu pori dilatati,ten uscat deoarece creste mult permeabilitatea pielii si absorbtia produselor,acnee comedoniana,ten cu defecte de pigmentare.Pt persoanele care au pielea afectata de soare are multiple beneficii,exfolierea  readucand functionarea pielii inspre normal.

Contraindicatiile procedurii sunt acnea inflamatorie,cuperoza accentuata,herpes in perioada activa. Se poate realiza in cadrul tratamentelor lunare sau in terapii de sase-opt sedinte,cate una pe saptamana.

Contacteaza-ne acum!
Peeling chimic

Peeling-ul chimic este o procedura extrem de eficienta realizata prin aplicarea unei solutii chimice alcatuita din unul sau mai multi acizi ce vor leza partial pielea si vor duce la o exfoliere mai mult sau mai putin abundenta. In functie de gradul de afectare al pielii peeling-ul chimic poate fi superficial,mediu sau profund.Gradul de intensitate al peeling-ului si substanta cu care se va realiza se recomanda de catre medicul dermatolog dupa consultatie si de comun acord cu pacientul Indicatiile procedurii:

 • in diferite tipuri de acnee activa
 • pentru cicatrici si pete post-acneice
 • tenurilor cu defecte de pigmentare
 • tenurilor mature(se recomanda anual un peeling de intensitate medie pt stimularea regenerarii celulare)
 • tenurilor hiperseboreice pt scaderea hiperfunctiei glandelor sebacee si micsorarea dimensiunilor porilor
Cititi mai multe despre aceasta procedura
Fermitate piele

Tonusul si elasticitatea sunt determinate de calitatea si cantitatea de colagen si elastina din piele, dar si de cantitatea de acid hialuronic. Colagenul si elastina sunt doua macroproteine fibrilare prezente in piele dar si in articulatii, peretii vasculari, tesut conjunctiv. In piele, aceste doua macroproteine sunt organizate sub forma de retele tridimensionale orientate dupa liniile de tensiune ale pielii. Acidul hialuronic este o polizaharida si se prezinta sub forma unui gel care inconjoara aceste fibre si este responsabil cu nutritia si hidratarea lor.Dupa varsta de 25 ani sinteza acestor substante scade cu aproximativ 1% in fiecare an ducand la scaderea tonusului si elasticitatii,dar si la pierderea volumelor faciale.

De aceea orice terapie de crestere a fermitatii pielii este eficienta in masura in care se trateaza cauzele care au dus schimbarea conturului facial,mai exact daca pielea este ajutata sa functioneze la parametrii optimi si sa isi acopere “pierderile”.

Foarte eficiente sunt metodele medicale de biorevitalizare,care stimuleaza celulele din derm sa produca mai mult colagen,elastina si acid hialuronic:mezoterapia,injectiile cu plasma imbogatita cu trombocite PRP,injectiile cu acidul hialuronic”skin booster”.

Aici ,vorbim de metodele dermato-cosmetice de crestere a sintezei de colagen care se realizeaza in terapie(mai multe sedinte la intervale prestabilite),combinate cu tratamente faciale cosmetice sau cu diverse traamente de estetica medicala.

DrManuelaRavescu-pic4
 • Fotointinerire cu IPL – Fotointinerirea se realizeaza cu ajutorul Luminii Intens Pulsata, adica a unui fascicul de fotoni ce patrunde in profunzimea dermului si se transforma in energie termica. Caldura locala puternica va contracta fibrele de colagen existente,le va reda structura de triplu helix iar in timp va stimula producerea de colagen nou. Efectele fotointineririi cu IPL sunt de estompare a ridurilor, de imbunatatire a fermitatii si elasticitatii pielii. In acelasi timp lumina intens pulsata produce diminuarea defectelor de pigmentare si a cuperozei cu efect global de reintinerire.Se recomanda o terapie de  sase sedinte realizate la un interval de  doua.Rezultatele sunt mai bune daca sedintele de IPL<se combina cu tratamente cosmetice faciale complementare cu efectele IPL-ului.
 • Electrostimularea faciala – este o procedura de lifting nechirurgical bazata pe microcurenti transmisi la capetele muschilor faciali cu ajutorul unor electrozi. Acest curent produce contractii musculare izometrice,fara scurtarea fibrei musculare dar cu cresterea tonusului).Contractia musculara produce vasodilatatie,cresterea metabolismului local si in timp imbunatatirea tonusului si elasticaitatii pielii.
 • Radiofrecventa faciala – este o procedura non-invaziva de lifting nechirurgical ce ofera rezultate excelente in imbunatatirea fermitatii pielii, estomparea ridurilor si cresterea  luminozitatii tenului. Efectele sunt similare unui lifting, prin transmiterea undelor de radiofrecventa obtinandu-se o reactie instanta de contractie a fibrelor de colagen si o activare a circulatiei, ce va initia un proces de reparare si remodelare a colagenului, o sinteza de colagen nou si va duce la intinderea pielii si reducerea ridurilor. Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta, clientul nu simte disconfort si poate reveni la activitatea normala imediat dupa tratament. Se poate lucra la nivelul fetei, gatului si decolteului, o sedinta avand o durata cuprinsa intre 20-30 minute. Indicatii procedurii sunt:
  • piele flasca lipsita de fermitate
  • ten matur – pentru estomparea ridurilor, imbunatatirea elasticitatii, stimularea regenerarii celulare, imbunatatirea oxigenarii si nutritiei pielii
  • pori dilatati
  • fragilitate capilara
Epilare definitiva cu IPL

Fotointinerire cu IPL Epilarea definitiva cu lumina intens pulsata reprezinta distrugerea zonei germinative a bulbului pilos prin coagularea acestuia de catre caldura locala puternica, emisa de un fascicul de fotoni atrasi in aceasta zona de melanina.Acest proces se numeste fototermoliza. Zona germinativa a bulbului pilos poate fi distrusa doar in faza activa de crestere a firului de par(faza anagena)cand zona germinativa este in contact cu bulbul pilos si poate fi coagulata de caldura produsa de fasciculul de fotoni.Deoarece pe o zona anatomica data 10-15% din firele de par sunt in aceasta faza anagena sunt necesare 6-10 sedinte de fotoepilare pt a se ajunge la rezultatul dorit.

Numarul de sedinte depinde de factori individuali: culoarea, grosimea firului de par, adancimea de implantare, zona tratata, dar in general se realizeaza minim 6 sedinte si aproximativ 10 pentru a prinde toate firele de par in faza potrivita. Fiecare sedinta se realizeaza la un interval de patru-sase saptamani. Clientei i se va explica cum decurge procedura, cat si care sunt indicatiile pre si post procedura, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Contraindicatiile epilarii definitive cu IPL sunt piele bronzata, aplicarea pe tatuaje negre sau albastre, aplicarea autobronzantelor, uzul de betacaroten, diabet, sarcina, fotosensibilitate cunoscuta, boli dermatologice.

Reactiile adverse pot fi eritemul si mici edeme locale apar pe pielea foarte sensibila si dispar in 24-48 ore.Reactiile adverse mai puternice:arsuri locale,hipo sau hiperpigmentari apar la utilizarea aparatului la parametrii inadecvati sau daca nu se respecta indicatiile pre si post procedura.

Este foarte important sa se evite expunerea la soare cu 72 h inainte si dupa procedura.

Contacteaza-ne acum!
Machiaj profesional

machiaj-profesional Pentru ca ne dorim sa arati impecabil la orice eveniment din viata ta, make-up artistul nostru iti sta la dispozitie pentru a realiza un machiaj profesional potrivit trasaturilor, ce iti va evidentia calitatile si va fi adaptat evenimentului. Ai nevoie de un machiaj business pentru o intalnire de afaceri, te pregatesti pentru o sedinta foto, esti invitata la un eveniment elegant de seara? Vom identifica impreuna machiajul care te va face sa te simti cel mai bine in pielea ta.

Te pregatesti pentru cel mai important moment din viata ta, nunta ? Te invitam la o sedinta de proba pentru a pune in practica machiajul mult visat. Specialistul nostru iti va recomanda si cele mai bune proceduri cosmetice pentru a-ti pregati tenul din timp pentru ziua cea mare sau poti accesa pachetul nostru promotional dedicat mireselor care contine toate serviciile necesare inaintea si in ziua nuntii, iar tu nu trebuie decat sa te lasi rasfatata!

Contacteaza-ne acum!
Epilare cu ceara

DrManuelaRavescu2 In centrul nostru de estetica avem esticiene pregatite pentru a indeparta parul nedorit prin epilarea cu ceara in conditii de igiena si confort. Folosim ceara de unica folosinta pentru epilarea picioarelor, mainilor si mustatii si ceara traditionala pentru epilarea inghinala si axilara.

Pentru ca sanatatea pielii este unul dintre cele mai importante criterii pe care le avem in vedere, dupa sedinta de epilare se vor aplica produse speciale cu rol antibacterian si anti-inflamator, iar esteticienele noastre va vor oferi indicatii de ingrijire a pielii acasa.

Vrei sa scapi definitiv de parul nedorit ? Iti recomandam epilarea definitiva cu IPL. Mai multe detalii poti gasi aici.

Contacteaza-ne acum!
Tratamente corporale

Pachete Promotionale Electrostimulare corporala – Electrostimularea este o procedura de remodelare corporala prin transmiterea de curenti electrostimulanti la capetele unor muschi cu ajutorul unor electrozi. Se realizeaza la nivelul feselor, soldurilor, coapselor si chiar bratelor. Efectele electrostimularii sunt:

 • Scaderea gradului celulitei
 • Scaderea in cm
 • Tonifierea musculaturii
 • Cresterea elasticitatii pielii
 • Stimularea circulatiei pentru imbunatatirea oxigenarii si nutritiei

Se recomanda efectuarea sedintelor la interval de doua zile, iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta. Pentru rezultate mai bune electrostimularea se poate realiza in patura termica.

Impachetari corporale

 • Impachetare corporala anticelulitica –Terapia se realizeaza in doua sedinte pe saptamana timp de doua luni. Include: peeling corporal, ser anticelulitic, crema termo-activa, masca plastica anticelulitica, impachetare si introducere in termocuverta, crema anticelulitica.
 • Impachetare de slabire intensiva si fermitate cu benzi – se poate realiza in sedinta unica inaintea unui eveniment special sau in terapie de 10 sedinta, cu o sedinta la doua zile. Include peeling corporal, crema termoactiva, impachetare cu benzi impregnate intr-o solutie anticelulitica, crema anticelulitica si de fermitate.

Radiofrecventa corporala – este o procedura de remodelare corporala non-invaziva si nedureroasa bazata pe utilizarea undelor de radiofrecventa care incalzesc straturile profunde ale pielii. Efectele radiofrecventei sunt: remodelare coporala

 • scaderea gradului celulitei
 • imbunatatirea fermitatii fiind indicat pe pielea flasca
 • estomparea vergeturilor
 • activarea circulatiei
 • stimularea drenajului limfatic.

O sedinta dureaza 30-40 de minute si se poate realiza la nivelul bratelor, abdomenului, feselor si picioarelor. Se recomanda 6-8 sedinte la un interval de 10-14 zile.

Contacteaza-ne acum!
Pachete promotionale

mirese Pachet Mirese –  Te pregatesti pentru cel mai important eveniment din viata, nunta ta ? Am creat pentru tine acest pachet prin care iti asiguram serviciile necesare atat inaintea cat si in ziua nuntii tale. Acest pachet include:

 • Tratament de curatare in functie de tipul de ten realizat cu minim 2 saptamani inaintea evenimentului
 • Tratament de Impregnare cu Colagen menit sa iti hidrateze intens pielea, realizat in saptamana nuntii
 • Epilat cu ceara picioare, brate, mustata, axile, inghinal realizat in saptamana nuntii
 • Designul sprancenelor realizat in saptamana nuntii
 • Machiajul de proba realizat cu minim 2 saptamani inaintea evenimentului
 • Machiajul de mireasa realizat in ziua nuntii.

Pachet Ten Acneic – Acest pachet este disponibil doar in sezonul rece si este destinat rezolvarii problemelor tenului acneic. Acest pachet include:

 • Tratament de curatare pre-peeling
 • Peeling chimic
 • Tratament de curatare si hidratare post-peeling

Pachet Regenerare Ten Matur – Acest pachet recomandat tenurilor mature este destinat stimularii regenerarii celulare, estomparii ridurilor si imbunatatirii nivelului de hidratare al pielii. Pachetul include:

 • Peeling chimic
 • Tratament de impregnare cu colagen

Pachet Happy Birthday – Daca se apropie ziua ta de nastere, vino sa o sarbatoresti alaturi de noi prin achizitionarea acestui pachet, iar noi te vom ajuta sa arati spectaculos la petrecere. Pachetul include:

 • Tratament de hidratare si designul sprancenelor in saptamana evenimentului
 • Machiajul de ocazie in ziua petrecerii.

Esti client fidel? Te rasplatim!

 • Vino impreuna cu o prietena la tratamente faciale in acelasi timp si primiti stilizatul sprancenelor si epilatul mustatii gratuit !
 • La 5 epilari cu ceara consecutive, a 6-a sedinta este gratis !
 • La 3 tratamente anti-acneice consecutive, primesti o sedinta de IPL pentru acnee gratuita in urmatorul tratament.

Pachet FaceLift Pro-HIFU

 • Cea mai avansata tehnologie de lifting facial nechirugical cu rezultate instant, cat si la 3 luni de la procedura. Pachetul include:
 • Lifting Frunte, Zona Perioculara, Pometi
 • Lifting Treimea Inferioara Fetei, Zona Mandibulara
 • Lifting Gat si Decolteu
 • Pretul pachetului este de 1100 ron in loc de 1300 ron.

Pachet Healthy Skin

Pielea noastra isi pierde fermitatea si stralucirea datorita scaderii functiilor sale incepand cu varsta de 30 de ani. Cea mai sanatoasa modalitate de a inlatura consecintele nedorite este sa corectam cauzele, adica sa revitalizam activitatea si metabolismul celulelor care compun pielea. Astfel, nu vom avea doar o piele frumoasa, dar si sanatoasa!

Va propunem urmatoarele terapii cu rezultate foarte bune obtinute in urma experientei noastre din care vom alege varianta cea mai potrivita in urma unei consultatii in functie de varsta pacientei si de starea tenului. Aceste terapii au o durata de 6 saptamani:

 • Varianta 1 : 3 sedinte saptamanale plasma imbogatita cu trombocite (PRP) combinate cu 3 sedinte saptamanale de mezoterapie faciala. Acestea se vor alterna: 1 sedinta PRP, in urmatoarea saptamana 1 sedinta mezoterapie. Pret pachet: 1650RON (discount) de la 2100RON
 • Varianta 2: 3 sedinte saptamanale mezoterapie faciala combinate cu 3 sedinte saptamanale de Radiofrecventa Faciala. Sedintele alterneaza saptamanal. Pret pachet: 950RON (discount de la 1200RON).
Contacteaza-ne acum!