Estetica Gene si Sprancene

 

Extensii de gene fir cu fir

extensii-de-gene-fir-cu-fir Iti doresti o privire mai expresiva ? O poti obtine prin alungirea si indesirea genelor naturale cu extensii de gene cu aspect natural si efect de lunga durata. Extensiile pot rezista intre 60 si 90 de zile si sunt usor de purtat si de intretinut.

Contacteaza-ne acum!
Machiajul semipermanent

machiaj-semipermanent Machiajul semipermanent sau dermopigmentarea reprezinta implantarea in derm a unor pigmenti cu ajutorul unor ace sterile, de unica folosinta. Se poate utiliza pentru: camuflarea cicatricilor, reconstructia mamelonului dupa mastectomie, colorarea defectelor de pigmentare de ex. in vitiligo.

Cititi mai mult aici
Permanentul de gene

Ne putem curba genele naturale ? Da, se poate. Genele se fixeaza pe bigudiuri speciale si se aplica solutii de permanent, iar rezultatul este o curbura naturala cu efect de 2 pana la 3 luni. Procedura dureaza aproximativ o ora, include si vopsirea genelor, deci puteti renunta la rimel sau la ondulator, genele devenind curbate si accentuate. Permanentul de gene se poate realiza pe toate marimile de gene, inclusiv pe cele scurte si este recomandat in special persoanelor cu genele drepte.

Se folosesc produse testate dermatologic si oftalmologic.

Contacteaza-ne acum!
Design sprancene

design sprancene manuela ravescu

Sprancenele au un rol bine determinat in definirea trasaturilor fetei, in incadrarea si accentuarea privirii, cat si in mimica faciala ajutand la transmiterea emotiilor. Forma sprancenelor trebuie sa fie perfect adaptata fizionomiei, trebuie sa respecte proportiile faciale si sa accentueze sau sa estompeze din punct de vedere vizual anumite elemente ale fetei.

Daca iti doresti sprancene perfecte, specialistii nostri te vor ajuta prin recomandarea formei si culorii potrivite pe care o vor obtine prin pensarea si vopsirea lor. Daca vrei sa iti pui in valoare privirea la un eveniment cu sprancene bine definite, iti oferim si servicii de machiaj al sprancenelor realizat cu produse profesionale.

Pentru intretinerea rezultatelor va recomandam sa reveniti un interval de 2-3 saptamani.

Contacteaza-ne acum!
Rimel Semipermanent

Aceasta procedura in premiera si unica in Romania are ca efect obtinerea genelor curbate, alungite si colorate cu ajutorul unor produse speciale.

Procedura dureaza doar 30 de minute, dar efectele sale persista timp de 3 saptamani. Se poate obtine un aspect natural prin aplicarea unui singur strat sau efect de volum prin aplicarea a 2-3 straturi de produs, in functie de dorinta clientei.

Rimelul semipermanent este indicat in mod special persoanelor alergice la produsele de machiaj, celor care poarta ochelari, cat si tuturor femeilor care doresc sa scurteze timpul de aplicare al produselor de machiaj sau chiar sa renunte la ele.

Este un produs rezistent la apa, deci nu se va intinde si va rezista indiferent de vremea de afara, clienta isi poate continua linistita obiceiurile zilnice de ingrijire a pielii sau aplicare de machiaj, dar va trebui sa foloseasca un demachiant de ochi pe baza de apa.

Este o solutie perfecta atunci cand ne pregatim sa mergem in vacanta si ne dorim sa aratam in continuare foarte bine, dar in acelasi timp sa ne relaxam si sa facem o pauza in ceea ce priveste aplicarea machiajului !

Contacteaza-ne acum!
Extensiile de Sprancene Fir cu Fir

Iti doresti sprancene perfecte, dar cat mai naturale? Acum se poate prin aplicarea extensiilor de sprancene fir cu fir ! Astfel sprancenele se pot corecta, completa sau evidentia ! Extensiile se pot aplica pe piele in locurile in care firele naturale nu mai cresc, printre fire pentru indesirea lor sau chiar in extensia firelor din spranceana, daca este necesara alungirea lor.

Extensiile sunt disponibile in diverse lungimi si culori pentru a se adapta perfect sprancenelor tale !

Extensiile de sprancene sunt recomandate pentru evenimente speciale, sedinte foto, vacante, persoanelor care doresc sprancene corecte dar naturale, cat si celor care doresc sa faca o schimbare de lunga durata, cum ar fi machiajul semipermanent, dar vor sa se obisnuiasca cu noua forma a sprancenelor.

Extensiile rezista timp de 2 saptamani, daca se respecta indicatiile de ingrijire si necesita intretinere pentru un efect de lunga durata. Procedura se poate realiza partial, prin completarea unor portiuni din spranceana in care firele nu mai cresc sau sunt prea rare, cat si in mod complet prin umplerea intregii sprancene. Se va stabili de comun acord cu clienta, dar si in functie de starea sprancenelor naturale.

Daca doriti o schimbare pe termen lung, cu intretinere la cativa ani, va recomandam machiajul semipermanent al sprancenelor realizat fir cu fir.

Contacteaza-ne acum!