Mezoterapia injectabila cu efect de lifting

Mezoterapie

Mezoterapia injectabila cu efect de lifting

Despre mezoterapie am vorbit in numeroase ocazii pentru ca este una dintre cele mai eficace si sigure metode de biorevitalizare ale pielii. Imi place foarte mult sa o realizez pacientelor mele pentru ca este ca o mana de ajutor pe care o dam pielii pentru a contracara cu succes factorii de mediu nocivi, dar si efectele trecerii anilor.

Are o plaja foarte larga de indicatii, iar daca produsul este de calitate, acreditat pentru uz medical, injectiile sunt efectuate cu grija, practic este lipsita de efectele nedorite sau reactii adverse.

 

Trendul in medicina estetica este sa se foloseasca fiole premixate, deoarece acestea sunt foarte bogate in ingrediente active de valoare. In functie de indicatia pentru care au fost create,in aceste fiole se adauga sau predomina un anumit component.

 

In tratamentul numit RRS Tensor Lift se gaseste in cantitate mai mare (25 mg in fiola de 5 ml) ingredientul numit DMAE- Lift. Mai exact este vorba de dimetil-etanol-amine legat de Siliciu organic care este un important co-factor in sinteza de colagen. DMAE este precursor al acetilcolinei si practic are efecte pe toate celulele din epiderm si derm.

De exemplu:

·         produce contractia miofilamentelor din membrana miofibroblastilor (contractia fibrelor musculare) cu efect de lifting imediat, dar si progresiv crescand;

·         stimuleaza deplasarea keratinocitelor in locul unde tegumentul a fost lezat ajutand la vindecare;

·         proprietati antioxidante.

Efectul tuturor acestor actiuni este cresterea tonusului pielii si imbunatatirea aspectului sau prin redensificare.

Aceasta substanta tensoare vine in fiole sterile, gata preparate, mixata cu alti component cu rol major in biorevitalizarea pielii:

  •   acid hialuronic nestabilizat 30 mg
  • vitamine, aminoacizi, oligoelemente, acizi grasi, polifenoli.

Astfel injectarea acestor fiole la nivelul dermului nu va avea ca rezultat doar cresterea tonusului pielii, dar si biorevitalizarea, hidratarea, prevenirea imbatranirii.

Pentru rezultate stabile sunt necesare 4-6 sedinte la interval de o saptamana. Dar dovada cea mai sigura ca aceste produs injectabil RRS Tensor Lift este efficient este reprezentata de efectele sale benefice, imediate si in timp, la nivelul pielii pacientilor.

Nivelul de satisfactie al pacientilor tratati este ridicat, iar eu sunt fericita cand vad ca arata mai bine si se reintorc pentru a repeta acest tratament.

Author Info

Dr. Manuela Răvescu

No Comments

Comments are closed.