Rejuvenarea buzelor- metode eficiente

rejuvenarea buzelor

Rejuvenarea buzelor- metode eficiente

 

Despre modificarile aparute la nivelul buzelor si a zonei periorale am vorbit in articolul precedent pe care il gasiti aici.

Doamna Dr. Manuela Ravescu ne prezinta in acest articol foarte interesant publicat pentru Lips Magazine toate metodele de rejuvenare a buzelor, dar si metode de rejuvenare ale intregii fete, ele contribuind la crearea unui aspect mai frumos si mai sanatos la nivelul buzelor. Aceste metode de rejuvenare a buzelor trebuie adaptate modificarilor pe care le prezinta pacientul, cat si dorintelor si asteptarilor acestuia. Doamna Dr Manuela Ravescu ne prezinta fiecare procedura in parte, efectele sale, dar si modificarile caror li se adreseaza. Acid hialuronic, toxina botulinica, peeling-uri chimice, mezoterapie, radiofrecventa fractionata, fire bioresorbabile sau machiaj semipermanent, medicina estetica ne pune la dispozitie foarte multe solutii din care specialistul va alege cea mai buna varianta cu scopul redarii frumusetii buzelor.

Puteti citi articolul in intregime aici.

“Orice imbunatatire care ne pune in valoare frumusetea este un cadou pe care ni-l putem face pentru a ne recapata increderea in noi si a ne bucura increzatoare de fiecare clipa de soare.”

rejuvenarea buzelor

 

Author Info

Dr. Manuela Răvescu

No Comments

Comments are closed.